snitteriet studio
workshop i top
plantryk, dybtryk, højtryk
træsnit og grafisk tryk

HOP MED PÅ WORKSHOP

Snitteriet Studio tilbyder workshops, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Er du ny, øvet eller prof er der en workshop, som passer dig. Vores workshops er egnet til såvel solo deltagere, som par og som gaveidé til en du gerne vil bruge tid med. 

Nedenfor kan du læse mere om hvilke workshops, du kan tilmelde dig.


Har du spørgsmål til vores workshops eller ønsker du en privat workshop til en særlig lejlighed, er du altid velkommen til at skrive til os på mail

SNITTERIETS


SNITTE-CAFÉ

POP-UP WORKSHOP PÅ GODSBANEN


Søndag 11. juli 2021 - Åben fra 11-17

Lav dit eget træsnit og tryk, når Snitteriet rykker til Godsbanen i Aarhus.

Vi holder åben workshop i det fri søndag den 11. juli ved Huggeormen i containerbyen ved Godsbanen, fordi vi elsker dansk sommer og omgivelserne er super inspirerende.


I basisprisen indgår A5 træ- eller linoleumsplade, tips og tricks, lån af de nødvendige redskaber og materialer plus et tryk af dit færdige snit på håndrevet A4 kobbertrykspapir. Alle kan være med! (børn ifølge voksen). Har du lyst til bare at kigge forbi og se hvad vi laver, er du også velkommen til det.


For at sikre dig en plads, bestil her.

Intro pris: 295 kr.

Åbningstid: fra kl. 11 - 17

Varighed: ca 3-4 timer. (kom mellem klokken 11 og 14, så du kan nå både at snitte og trykke)

Sted: workshoppen foregår på Huggeormen. P. Hiort-Lorenzens Vej 19 A-D. Huggeormen ligger i periferien af container byen, længst væk fra Godsbanen og tættest på Vester Ringgade broen. Der står skrevet Huggeormen på containeren.

SNITTERIETS


DYBTRYK & COLLOGRAFI

WORKSHOP


Søndag 15. august 2021 - kl. 9.30 - 15.30


Dybtryk kan være forskellige typer grafiske teknikker, men her kaster vi os over collografi, hvor vi benytter os af en særlig papplade, hvorpå vi ridser motiv og viderebearbejder det, så det kan bruges til grafisk tryk.


Der er mulighed for at opdele motiv og trykke med flere farver, samt unika tryk med skabeloner, baggrunde og meget andet.

Der er tid og papir til at du kan gå hjem med op til 8 tryk, når workshoppen slutter.


Husk arbejdstøj og madpakke.


Deltagerantal: 8

Kursuspris: 595 kr.  incl. kaffe, the og vand

Varighed: 6 timer

SNITTERIETS


SNIT&TRYK med dine ynglingsfarver

WORKSHOP I SPINDERIHALLERNE, VEJLE


Lørdag 4. september 2021 - kl. 12.00 - 17.00 eller


Søndag 5. september 2021 - kl. 12.00 - 17.00

Vi tegner, snitter, hygger og trykker. Alt sammen med udgangspunkt i træ- og linoleumstryk. Vi bruger først lidt tid på selve motivet; ideudvikler og skitser os frem. Herefter overføres motivet til pladen, så vi kan komme igang med de forskellige snitteredskaber. Når motivet er færdigsnittet, valses de høje områder med tryksværte, som vi selv mikser af grundfarverne. Motivet trykkes i dine ynglingsfarver på lækkert kobbertrykspapir med en trykpresse. Har du lyst er der mulighed for at eksperimentere med flerefarvede tryk.


Der er både en A5 linoleumsplade og træplade til hver deltager, og tid og papir til at du kan gå hjem med op til 5 tryk på papir. Det er muligt at tilkøbe en ekstra A5 linoliumsplade for en stykpris på 20 kr. 

 

Deltagerantal: 10

Kursuspris: 495 kr.

Varighed: 5 timer. Fra 12.00-17.00.

Workshoppen er en del af Pap & Papir festivalen i Vejle og afholdes i Spinderihallerne.

Husk eftermiddagssnack og arbejdstøj. 


 

FIND OS PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK