snitteriet studio
typoplakat_sm
kaktus_top
workshop i top
plantryk, dybtryk, højtryk
cutouts
træsnit og grafisk tryk

HOP MED PÅ WORKSHOP

Snitteriet Studio tilbyder workshops, hvor kreativiteten kan udfolde sig.  TIlmeld dig en workshop og kast dig ud i at lave din egen kunst med enten dybtryk, plantryk eller højtryk. Vi holder løbende workshops i privaten på Eskebæk 10 i Skanderborg, men laver også pop-up workshop/snittecafeer i både Aarhus og Vejle. Vores workshops er egnet til såvel solo deltagere som par og som gaveidé til en, du gerne vil bruge tid med. 


Har du spørgsmål til vores workshops eller ønsker du en privat workshop til en særlig lejlighed, er du altid velkommen til at skrive til os på mail, så fletter vi en hyggelig og kreativ dag sammen til dig ud fra dine ønsker.


FIND SNITTERIET PÅ:

WORKSHOP: HØJ PÅ LINOCUT


Søndag 10. MARTS 2024 - kl. 10.00-15.30

Vi tegner, snitter, hygger og trykker. Alt sammen med udgangspunkt i linoleumstryk. Vi bruger først lidt tid på selve motivet; ideudvikler og skitser os frem - evt. gennem et par tegneøvelse med flydende tusch. Herefter overføres motivet til pladen, så vi kan komme igang med de forskellige snitteredskaber. Når motivet er færdigsnittet, valses de høje områder med tryksværte, som vi selv mikser af grundfarverne. Motivet trykkes i dine yndlingsfarver på lækkert kobbertrykspapir med en trykpresse. Har du lyst er der mulighed for at eksperimentere med flerefarvede tryk i form af baggrunde og skabelonstryk.


Læs mere på shoppen :)WORKSHOP: COLLAGE OG XEROLITOGRAFI


Søndag 14. APRIL 2024 - kl. 9.00-13.00

Plantryk kan være forskellige typer grafiske teknikker, men her arbejder vi med xerolitografi, hvor vi bruger fotokopieringsproces med et lånt princip fra litografien. Vi afprøver teknikken først med collage, og ideudvikler så egne motiver til tryk.

Vi arbejder med flere tryk og motiver i forskellige farver, samt unika tryk med skabeloner, baggrunde og meget andet. Der dubbes med svampefarve på motivet, der forinden er bearbejdet med flydende gummiarabicum. Til sidst trykkes det i grafikpressen på kobbertrykspapir - enten som plakat eller som postkort.

 


Læs mere på shoppen :)FINURLIGE FANTASIDYR

TIL BØRNEFESTIVAL


SLØNGELDAGE i SKANDERBORG

Lørdag 25. Maj 2024


Mød Snitteriet Studio til Sløngeldage på 1. salen i Kulturhuset lørdag d. 25. maj og lav din egen plakat med dit yndlingsfantasidyr.


Sammen tegner og klipper vi fantasidyr og andre finurligheder i genbrugsmaterialer, for til sidst at køre dyrene gennem grafikpressen, så du kan få din egen A4-plakat med dig hjem.


Kom med godt humør og tøj, der kan tåle en malerplet eller to, så finder vi sammen på de skæve ideer :)

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

FIND OS PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK