snitteriet studio
pig me
workshop i top
plantryk, dybtryk, højtryk
træsnit og grafisk tryk

HOP MED PÅ WORKSHOP

Snitteriet Studio tilbyder workshops, hvor kreativiteten kan udfolde sig. Er du ny, øvet eller prof er der en workshop, som passer dig. Vores workshops er egnet til såvel solo deltagere, som par og som gaveidé til en du gerne vil bruge tid med. 

Nedenfor kan du læse mere om hvilke workshops, du kan tilmelde dig.


Har du spørgsmål til vores workshops eller ønsker du en privat workshop til en særlig lejlighed, er du altid velkommen til at skrive til os på mail

SNITTERIETS


WORKSHOP: LINOLEUMSSNIT&TRYK PÅ EGEN MULEPOSE/T-SHIRT


Søndag 7. november 2021 - kl. 9.30-15.30 ELLER


Søndag 5. december 2021 - kl. 9.30-15.30
På denne workshop arbejder vi med højtryk i form af linoleumstryk. Motivet udskæres med forskellige snitteredskaber i linoleum eller træplade, hvorefter de høje områder valses med tryksværte. Motivet trykkes på papir og/eller stof med trykpresse. Vi eksperimenter med tryk på stof, så tag en gammel t-shirt eller mulepose med eller find én i genbrugsbutikken - det kan være det bliver din yndlings indkøbspose.

Der er en A4 linoleumsplade til hver deltager, og tid og papir til at du kan gå hjem med op til 5 tryk på papir og naturligvis din egen t-shirt eller mulepose - nu med print. Det er muligt at tilkøbe en ekstra linoliumsplade for en stykpris på 45 kr. og en spritny, trykklar mulepose til 50 kr. på stedet.

 

Husk arbejdstøj og madpakke.

 

Deltagerantal: 6

Kursuspris: 595 kr.  incl. kaffe, the og vand

Varighed: 6 timer. Fra kl. 9.30 -15.30

Workshoppen foregår på Eskebæk 10, 8660 Skanderborg

SNITTERIETS


SNIT & TRYK AFTENSWORKSHOP 

FO-Aarhus - Tilmelding på FO.dk


Onsdag 22. sep. og 29. sep kl. 18.30-21.30


Vi tegner, snitter, hygger og trykker. Alt sammen med udgangspunkt i træ- og linoleumstryk.


Første aften, den 22 september, bruger vi tid på selve motivet; vi idéudvikler og skitserer os frem og har et par tegneøvelser med samt god inspirationsmateriale til alle. Derefter overfører vi motivet til vores plade og begynder selve snitteriet. Bliver du ikke helt færdig med at snitte første aften, har du mulighed for at låne snitteredskaberne med hjem, så din plade er klar til næste aften.


Onsdag, den 29. september bruger vi hele aftenen ved trykpressen. Her er der mulighed for at blande farver sammen, så du kan trykke dit motiv/motiver i dine yndlingsfarver, alt sammen på lækkert kobbertrykspapir. Der er mulighed for at arbejde med flerfarvede tryk. Her trykkes baggrunden i en farve og motivet i en anden. Der er både A5 linoleumsplader og træplader til hver deltager, og tid og papir til, at du kan komme hjem med op til 10 styks trykt kobbertrykspapir.

I prisen er indregnet kr. 60- til materialer.

SNITTERIETS


WORKSHOP: COLLAGE & XEROLITOGRAFI


Søndag d. 14. november - 9.30-15.30


Plantryk kan være forskellige typer grafiske teknikker, men her arbejder vi med xerolitografi, hvor vi bruger fotokopieringsproces med et lånt princip fra litografien. Vi afprøver teknikken først med collage, og ideudvikler så egne motiver til tryk.

Vi arbejder med flere tryk og motiver i forskellige farver, samt unika tryk med skabeloner, baggrunde og meget andet. Der dubbes med svampefarve på motivet, der forinden er bearbejdet med flydende gummiarabicum. Til sidst trykkes det i grafikpressen.

Der er tid og papir til, at du kan gå hjem med op til 8 tryk, når workshoppen slutter.

Husk arbejdstøj og madpakke.

 

Deltagerantal: 6

Kursuspris: 595 kr.  incl. kaffe, the og vand

Varighed: 6 timer. Fra kl. 9.30 -15.30

Workshoppen foregår på Eskebæk 10, 8660 Skanderborg

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

FIND OS PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK